Advertentieclub

Mijn naam is Michel de Jong en ik ben de oprichter van Advertentieclub.nl. In de afgelopen jaren werkte ik voor een van de grootste (zo niet dé grootste) webwinkel van Nederland, waar ik mijzelf heb gespecialiseerd in Sponsored Products advertenties. Ik merkte dat er bij aanbieders op dit platform veel vragen zijn over deze relatief nieuwe manier van adverteren. Vooral middelgrote en kleine aanbieders zoeken naar manieren om hun advertentiebudget beter te benutten. Om niet alleen beter zichtbaar te zijn, maar ook daadwerkelijk meer omzet te realiseren. En dat is exact wat ik voor je doe met Advertentieclub!

Advertentieclub is gespecialiseerd in het opzetten, beheren en optimaliseren van Sponsored Products campagnes. Juist voor partijen die niet met veel te grote (en vaak veel te dure) mediabureaus in zee willen gaan. Wij begrijpen dat jij Sponsored Products inzet om je winst te vergroten, en niet om al je marge direct weer te moeten afdragen.

Daarom bieden wij laagdrempelige Business pakketten met persoonlijke service, waarbij we heel gericht kijken welke strategie bij jouw merk en jouw producten past. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we thuis in de meest uiteenlopende productcategorieën en zien wij altijd mogelijkheden om jouw merk eruit te laten springen, zonder dat dit ten koste gaat van de marge.

De voordelen van Advertentieclub op een rijtje: 

  • Jarenlange ervaring met Sponsored Products systemen
  • Kennis van diverse productcategorieën & strategieën
  • Geen langlopende contracten
  • Transparante servicepakketten
  • Maatwerk per Sponsored Products account
  • Gedreven door Return On Ad Spend
  • Persoonlijke service

Wil jij jouw advertentiebudget écht voor je laten werken? Neem dan vandaag nog contact op!

Wil jij laten weten wat jouw ervaring met advertentieclub is?

Fantastisch

★★★★★
We zijn met Michel begonnen op Bol.com om ons assortiment in Nederland goed neer te zetten bij Bol.com. Dat heeft voor ons heel goed uitgepakt, Michel heeft veel ervaring, goede service, pro-actief in ons samenwerking geweest.
- Ronald (LifeSpanEurope)

Goed advies

★★★★★
Ik had geen idee hoe ik met sponsored products kon beginnen. Hier vond ik de juiste antwoorden en werd ik goed op weg gezet!
- Marieke de Vries

Prettig en duidelijk

★★★★★
De hulp en communicatie zijn helder en duidelijk. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen.
- Ronald

Super!

★★★★★
Fijne feedback. Erg goed geholpen!
- Hieke Teijema